limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

Cabinet stomatologic ieftin - Dental CabSunteti in cautarea unui cabinet stomatologic ieftin din Cluj-Napoca care sa va ofere servicii dentare profesionale la un pret mic ? La Dental Cab gasiti solutia profesionala, oferita cu drag de dr. Diana Bobos, la un pret special! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

 

La Dental Cab suntem constienti cat de important este sa avem o dantura sanatoasa, incepand de la modul in care relationam, increderea pe care un zambet frumos o ofera si mergand pana la sanatatea intregului organism ( masticatie, prima faza a digestiei, deglutitie, etc) insa suntem infipti in realitatea financiara pe care o traim! Serviciile medicale dentare sunt scumpe si de cele mai multe ori pretul final platit de dvs acopera intr-o foarte mare masura doar imaginea ( brandul ) si costurile de promovare a locatiei in care beneficiati de servicii medicale dentare absolut obisnuite. Noi am ales o alta varianta, am ales sa avem o relatie de incredere, de castig-castig, de prietenie. La noi nu platiti nici participarea la seminarii a echipei, nici carti cu sute de euro, absolut nimic. Platiti costul echipamentelor utilizate ( coroane, implanturi, bont, etc) si doar o mica taxa pentru manopera. Avem cele mai mici preturi din Cluj, pe bune! Asiguram cele mai bune produse, din punct de vedere calitativ, datorita faptului ca avem colaborari foarte bune cu laboratoare de tehnica dentara renumite international pentru munca prestata.

Activitatea cabinetului stomatologic Dental Cab din Cluj Napoca cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, ortodontie, chirurgie oro-dentara, implantologie dentara, protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara, asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.

Dental Cab din Cluj-Napoca va ofera servicii stomatologice de preventie si tratament moderne la cele mai inalte standarde profesionale. Suntem permanent preocupati de noua tehnologie in ceea ce priveste tratamentul stomatologic.