limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

Cat costa implant dentar - Dental CabSunteti in cautarea unui cabinet stomatologic din Cluj-Napoca care sa va ofere servicii profesionale de implantologie ? La Dental Cab gasiti solutia profesionala, oferita cu profesionalism de dr. Diana Bobos, la un pret special! La Dental Cab nu trebuie sa va faceti griji despre cat costa un implant dentar, nu avem costuri ascunde! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

 

La Dental Cab, cabinet stomatologic din Cluj Napoca beneficiate de cele mai mici costuri. Utilizam materiale de ultima generatie, asigurate prin parteneriatele cu diverse laboratoare de medicina dentara, lucru care va asigura pe langa calitatea ridicata si cel mai bun pret de pe piata. Daca doriti implanturi ori coroane dentare de calitate la un pret corect, atunci trebuie sa ne cereti o oferta de pret.  Interventiile chirurgicale sunt realizate cu profesionalism de dr. Diana Bobos, cu peste 10 ani de pregatire continua, cursuri de implantologie si participare la conferinte cu diverse teme din domeniul medicii dentare. In comparatie cu alte siteuri, noi nu va „aruncam” in fata ca aceste cursuri si seminarii costa mii de euro. Aceste participari NU afecteaza costurile finale ofertate catre dvs. Nu trebuie dvs sa platiti in plus pentru ca un medic stomatolog a participat la un seminar in Franta! Este la latitudinea medicului daca doreste sa se perfectioneze ori nu. Noi am ales sa o facem, din dorinta de a va putea oferii cele mai bune servicii, la cele mai bune preturi din Cluj-Napoca. Va puteti convinge contactandu-ne la numarul de telefon: +4 0740 874 087 ori prin email la office@dental-cab.ro