limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

Chirurgie dentara Cluj - Dental CabSunteti in cautarea unui cabinet stomatologic din Cluj - Napoca care sa va ofere servicii profesionale de chirurgie dentara ? La Dental Cab gasiti solutia profesionala, oferita de dr. Diana Bobos, la un pret special! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

 

Procedurile stomatologice din cadrul chirurgiei dento-alveolare includ:
Extractie chirurgicala
Decapisonare
Implant dentar (etapa chirurgicala)
Alveolotomie
Operatie lambou
Rezectie apicala
Regularizare de creasta
Odontectomie
Gingivectomie
Drenaj chirurgical

Interventiile chirurgicale sunt realizate cu profesionalism de dr. Diana Bobos, cu peste 10 ani de pregatire continua, cursuri de implantologie si participare la conferinte cu diverse teme din domeniul medicii dentare. In comparatie cu alte siteuri, noi nu va „aruncam” in fata ca aceste cursuri si seminarii costa mii de euro. Aceste participari NU afecteaza costurile finale ofertate catre dvs. Nu trebuie dvs sa platiti in plus pentru ca un medic stomatolog a participat la un seminar in Franta ori in alta tara din Europa ori lume! Este la latitudinea medicului daca doreste sa se perfectioneze ori nu. Noi am ales sa o facem, din dorinta de a va putea oferii cele mai bune servicii, la cele mai bune preturi din Cluj-Napoca. Astfel, dr. Diana Bobos va ofera solutia potrivita atunci cand sunteti in cautarea unui cabinet care sa va ofere chirurgie dentara in Cluj. Va puteti convinge contactandu-ne la numarul de telefon: +4 0740 874 087 ori prin email la office@dental-cab.ro