limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

Clinica stomatologica Cluj Napoca - Dental CabDoriti sa descoperiti o clinica stomatologica in Cluj-Napoca care sa va ofere servicii profesionale de stomatologie ? La Dental Cab gasiti solutia profesionala, oferita de dr. Diana Bobos, la un pret special! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

 

In cadrul cabinetului de stomatologie Dental Cab puteti beneficia de urmatoarele servicii:

- albire profesionala, utilizand tehnologie Beyond

- implantologie dentara

- reconstructie dentara, coroane, punte precum si servicii conexe

In cadrul cabinetului stomatologic Dental Cab beneficiati de cele mai bune servicii, la preturi foarte avantajoase. Sanatatea dvs este extrem de importanta pentru noi, tocmai de aceea, in urma unui consult gratuit, putem sa va oferim diverse variante pentru a beneficia de servicii complete, adaptate pentru nevoia dvs, fie ca este vorba despre timpul pe care puteti sa il alocati tratamentului, fie ca discutam de aspecte financiare. Noi, cei din echipa Dental Cab suntem mai mult decat deschisi, tocmai pentru ca dorim sa va ajutam. Nu impunem un anume tratament, ci suntem doar in masura sa recomandam.

La noi sunteti tratati cu respect, indiferent ca doriti o plomba, o albire ori zece implanturi dentare. Pentru detalii despre servicii ori o oferta de pret personalizata puteti sa ne expediati documente medicale pe adresa de email - office@dental-cab.ro si in cel mai scurt timp o sa va raspundem.