limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

Clinica stomatologie Cluj Dental CabDoriti sa contactati o clinica de stomatologie din Cluj ? Dental Can este un cabinet stomatologic din Cluj-Napoca care sa va ofere servicii profesionale la cele mai mici preturi. La Dental Cab gasiti solutia profesionala pentru nevoia dumneavostra, oferita cu grija si pasiune de medicul Diana Bobos. Va asiguram consultanta gratuita si sfaturi pentru a pastra calitatea serviciului prestat timp indelungat. In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

 

Vizita la o clinica de stomatologie a devenit un "must have" al vietii cotidiene pe care o ducem. Pranzuri savurate pe fuga, insotite de cele mai multe ori de o delicioasa cafea, ori un suc gazos, duc in timp la patarea si deteriorarea smaltului dintilor, fapt care aduce multiple probleme, incepand cu cele estetice - pete in diverse nuante, decolorit si absenta stralucirii. Acest lucru ne afecteaza increderea in sine si increderea primita pe baza primul contact realizat cu persoane straine, fapt deosebit de important mai ales in mediul de afaceri. De cele mai multe ori nu igiena precara determina acest fapt ci tocmai lipsa timpului necesar pentru o ingrijire corespunzatoare. Tocmai de aceea, noi, Dental Cab Cluj-Napoca am ales sa oferim servicii profesionale la preturi accesibile, iar in plus pentru clientii din strainatate, asiguram transportul aeroport-cazare.