limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

albire dentara cluj beyond cabinet stomatologic dental cabSunteti in cautarea unui cabinet stomatologic din Cluj-Napoca care sa va ofere servicii profesionale de estetica dentara ? La Dental Cab gasiti solutia profesionala, indiferent de tratamentul pe care il doriti, la un pret special! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

Estetica dentara se adreseaza pacientilor care-si doresc dinti sanatosi, de o forma cat mai apropiata de perfectiune, de obicei perfect aliniati, iar nu in ultimul rand, mult mai albi, impecabil de albi. Din fericire, tehnologia actuala, foarte avansata, disponibila si la cabinetul stomatologic Dental Cab, va pune la indemana o gama foarte variata de mijloace, iar noi, va putem ajuta sa dobanditi un zambet spectaculos, mult mai alb si mult mai tanar, asa cum vi l-ati dorit intotdeauna. Daca cautati un cabinet care sa va ofera servicii de estetica dentara in Cluj sunteti pe pagina potrivita. Procedurile incluse sub titulatura de estetica dentara sunt diverse si includ printre altele: procedee de albire ( gutiere, gel, lampa ), inlaturare de carii, implanturi dentare, bijuterii dentare, fatete ceramice, etc

Indiferent de ce anume doriti prin estetica dentara dorita, noi, echipa Dental Cab va putem ajuta. Asiguram diversitate, calitate si preturi corecte. Pentru a beneficia de estetica dentara de calitate in Cluj-Napoca, trebuie doar sa ne contactati pentru o programare la numarul de telefon +4 0740 874 087.