limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

implant dentar cluj napoca

Implantologia dentara este o tehnologie moderna de inlocuire a radacinii unui dinte lipsa printr-un surub din titan sau zirconiu, ce se numeste implant.

Plasarea implantului se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala netraumatizanta.
Va intrebati ce este titanul ?
Element chimic, metal alb-argintiu, cu duritate mare.
Dupa aceasta perioada implantului i se ataseaza o piesa metalica numita bont protetic, pe care medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.

In general orice persoana careia ii lipseste unul sau mai multi dinti poate beneficia de implantul dentar.

Dentist Cluj Napoca - Implantologie Cluj

Titanul este un element biocompatibil
Un biomaterial este considerat biocompatibil cand nu reactioneaza cu organismul unde este implantat si nu elibereaza produsi toxici pentru organism.
Biocompatibilitatea este definita ca lipsa interactiunilor intre materialul implantat si materialul care il inconjoara.

Implantul se compune din 2 piese: 1. o piesa intraosoasa = RADACINA, spiralata cu lungime si diametru variabil ai 2. o piesa extraosoasa = BONT PROTETIC, care va sustine structura protetica.