limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

albire dentara cluj beyond cabinet stomatologic dental cabSunteti in cautarea unui cabinet stomatologic din Cluj-Napoca care sa va ofere un implant dentar ieftin ? La Dental Cab gasiti solutia profesionala, oferita cu drag si profesionalism de catre dr. Diana Bobos, la un pret special! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

 

Va intrebati daca este gresit sa va intrebati cat costa un implant ? Raspunsul este NU ! Insa, vorbim de sanatatea dvs si nu in ultimul rand, de fericirea dvs, de bucuria de a zambii si a socializa fara a purta stigmatul prejudecatilor! La Dental Cab suntem sinceri, nu mintim, nu ascundem costuri! Daca cautati un implant ieftin, il gasiti la noi, dar nu la costuri de 50 de euro! Exista costuri de productie si costuri de achizitie, costuri de manopera care trebuiesc acoperite. Avem insa o veste buna! Lucram ieftin, chiar foarte ieftin! Nu o sa va spunem aici, precum o fac alte clinici din Cluj, ca doar noi suntem specialisti, ca doar noi stim sa realizam implanturi de calitate, etc. Stiu foarte multi medici in Cluj sa realizeze implanturi dentare, insa, costurile sunt foarte variate! Noi avem colaborari cu diversi furnizori care ne asigura produse de calitate ( fiind cel mai important aspect ), nu copii ieftine, de o calitate slaba, ceea ce implica costuri ulterioare foarte mari pentru dvs. Avem implanturi de calitate certificata, international, de ultima generatie, iar costurile acestora nu sunt umflate. Ne dorim o relatie de lunga durata cu fiecare pacient, tocmai de aceea, dorim sa ne consideram un prieten de incredere, iar fiecare problema dentara sa o putem rezolva impreuna, la un cost cat mai mic. Ne bazam si pe recomandari personale venite din partea pacientilor care au beneficiat de implanturi dentare ieftine la noi in cabinet. Pentru o cotatie de pret personalizata va rugam sa ne expediati o radiografie pe adresa de email: office@dental-cab.ro ori sa ne contactati telefonic la numarul: +4 0740 874 087.