limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

Implant dentar romania - Dental CabSunteti in cautarea unui cabinet stomatologic din Romania care sa va ofere servicii profesionale de implant dentar ? La Dental Cab gasiti solutia profesionala, oferita cu profesionalism de dr. Diana Bobos, la un pret special! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

 

Cllinica stomatologica Dental Cab Cluj Napoca, va asteapta intr-un cabinet modern situat in centrul orasului. Cu ajutorul formularului online puteti intra in contact direct de pe site cu echipa cabinetului, iar prin expedierea unui email la care sa atasati dorintele dvs si o radiografie recenta puteti opta pentru a primi si o cotatie de pret PERSONALIZATA! Emailul trebuie expediat la: office@dental-cab.ro

Implantologia dentara este o tehnologie moderna de inlocuire a radacinii unui dinte lipsa printr-un surub din titan sau zirconiu, ce se numeste implant.

Plasarea implantului se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala netraumatizanta.
Va intrebati ce este titanul ?
Element chimic, metal alb-argintiu, cu duritate mare.
Dupa aceasta perioada implantului i se ataseaza o piesa metalica numita bont protetic, pe care medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.


Implantul dentar reprezinta o interventie chirurgicala foarte importanta care se realizeaza intr-un cabinet stomatologic cu experienta in implanturi dentare, prin intermediul personalului calificat, precum la Dental Cab, unde puteti beneficia de servicii de implant dentar oferit de dr. Diana Bobos. Exista numeroase tipuri de implant dentar ce pot rezolva probleme de fizionomie, fonatie si de eficienta masticatorie, proceduri ce nu se rezolva cu o proteza mobila clasica. Pentru realizarea unei astfel de interventii este nevoie de experienta in domeniu si de aparatura moderna, caracteristici pe care le gasiti, cu siguranta, in cadrul cabinetului Dental Cab ( Cluj, Romania). Pentru a beneficia de implant dentar in Romania puteti sa ne contactati telefonic la numarul de telefon: +4 0740 874 087.