limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

albire dentara cluj beyond cabinet stomatologic dental cabSunteti in cautarea unui cabinet stomatologic din Cluj-Napoca care sa va ofere servicii profesionale de albire dentara ? La Dental Cab gasiti solutia profesionala, oferita de Beyond® la un pret special! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087.

 

O albire dentara a devenit un "must have" al vietii cotidiene pe care o ducem. Pranzuri savurate pe fuga, insotite de cele mai multe ori de o delicioasa cafea, ori un suc gazos, duc in timp la patarea si deteriorarea smaltului dintilor, fapt care aduce multiple probleme, incepand cu cele estetice - pete in diverse nuante, decolorit si absenta stralucirii. Acest lucru ne afecteaza increderea in sine si increderea primita pe baza primul contact realizat cu persoane straine, fapt deosebit de important mai ales in mediul de afaceri. De cele mai multe ori nu igiena precara determina acest fapt ci tocmai lipsa timpului necesar pentru o ingrijire corespunzatoare. Tocmai de aceea, noi, Dental Cab Cluj-Napoca am ales una dintre cele mai performante tehnologii disponibile in acest moment, la nivel international, oferita de Beyond Romania. Daca iti doresti un zambet alb, impecabil trebuie sa avem o intalnire. Pune-ti zambetul stralucitor pe primul plan si contacteaza-ne.

 

Albirea dentara este un procedeu de stomatologie estetica rezultat in urma expunerii dentinei (aflata sub smaltul dintilor) la peroxidul de hidrogen (H2O2). Cand peroxidul patrunde prin smalt, pigmentarea din dentina se oxideaza, dand un alb reflectat prin smaltul translucent. Aceasta este procesul de albire dentara. Lumina ultravioleta periculoasa este complet indepartata prin sistemul de filtrare al lampilor de albire Beyond, ramanand doar o raza concetrata de lumina rece in spectru albastru. Aceasta patrunde adanc in dinti, permitand oxidarea fara riscuri sau efecte secundare. Albirea dintilor este astfel sigura.