limba romana limba engleza limba maghiara limba italiana limba franceza

Bine ati venit

Cu o experienta de peste 16 ani, Cabinetul Stomatologic Dr Bobos Diana ofera lucrari si tratamente stomatologice de calitate ireprosabila la preturi avantajoase. Materialele pe care le folosim sunt de inalta calitate si corespund ultimelor standarde internationale.

Deoarece la o consultatie medicul stomatolog poate depista afectiuni dentare in stadiu incipient, la acest cabinet, pacientii beneficiaza de consultatie dentara GRATUITA.

Sunati pentru programare: 0740 874 087

 

Implant dentar zirconiu - Dental CabSunteti in cautarea unui cabinet stomatologic din Cluj-Napoca care sa va ofere servicii profesionale de implant dentar zirconiu ? La Dental Cab gasiti solutia profesionala, oferita cu profesionalism de dr. Diana Bobos, un pret special! In plus, consultatia este absolut gratuita. Pentru o programare va rugam sa ne contactati telefonic la +4 0740 874 087. Daca aveti o radiografie recenta puteti sa expediati un scan / poza, pe adresa de email: office@dental-cab.ro, alaturi de dorintele dvs si in cel mai scurt timp o sa va expediem un plan de tratament si un buget PERSONALIZAT !

 

Pe langa implantul dentar, deja clasic, din titan, exista noutiunea, mai nou promovata de implant dentar din zirconiu, acesta este similar titaniului ca si biocompatibilitate in relatia cu tesuturile, insa are un mare plus la capitolul estetic. Implantul din zirconiu este indicat in special in zona frontala ( expunere directa ) si de obicei acolo unde nu este necesara realizarea unei lucrari dentare ample (in cazurile lucrarilor dentare mai ample, punti dentare mari, pe implanturi, majoritatea practicienilor recomanda folosirea implanturilor realizate din titan).

Luand in considerare varietatea de posibilitati tehnice, ultimele cercetari si revolutia tehnica la care asistam in domeniul de implantologie dentara, tipul implantului este bine sa fie ales de comun acord cu medicul implantolog, tinand cont de particularitatile fiecarui pacient si caracteristicile fiecarui implant. Fiecare implant modern, produs de companii de renume pe plan mondial, este rodul a multor ani de cercetari, evaluari si teste. Cercetarea in domeniul implantologiei dentare moderne aduce beneficii multiple, acestea fiind concretizate prin imbunatatirea permanenta a implanturilor si prin crearea de noi tipuri de implanturi (de pilda implanturile din zirconiu).

Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul +4 0740 874 087 ori prin email la: office@dental-cab.ro